Vormgeving

Professionele ontwerpen van uw ofline en online marketing. Onze vormgevers heb ervaring op gebied van drukwerk, sign, en al uw online marketing.

Wat we doen

Logo en huisstijl

Wij ontwerpen passende logo’s en huisstijlen voor u. Die kloppen met wat u wilt vertellen!

Online vormgeving

Een eigen website met de look en feel van uw bedrijf. Zo is uw bedrijf ook online herkenbaar.

Sign met meerwaarde

Laat uw visuele uitingen door ons ontwerpen. Creativiteit, ervaring en kennis van materialen hebben wij daarvoor in huis.

   Zie ons werk in ons portfolio 

Onze diensten

Professioneel

Wij hebben veel ervaring in huis, zodat wij u optimaal van dienst kunnen zijn. Wij werken met de beste programma’s en zorgen dat uw logo en huisstijl op de juiste manier worden gebruikt.

U bepaalt

Heel belangrijk dat u krijgt wat u wenst. Dat is een dooddoener, maar hoevaak gebeurt het niet dat u iets moois krijgt, maar dat het toch net niet aansluit bij wat u voor ogen had. Daarom is uw input bepalend.

Logo

Wanneer wij voor u een logo moeten maken, moeten wij een duidelijk beeld hebben wat u wenst. Welke sfeer, kleuren en lettertype wilt u; strak oef sierlijk? Voor welke doelgroep is het? Dus bereidt u voor!

Huisstijl

Een huisstijl, gebaseerd op uw logo die de sfeer van uw bedrijf ademt. Dat is belangrijk. De huisstijl kunnen wij zo uitgebreid maken als u zelf wilt. Van briefpapier tot e-mails en uw website, alles op elkaar afgestemd.

Consistentie

Wanneer uw huisstijl is vastgelegd is het belangrijk dat bijvoorbeeld kleuren en lettertype in elke uiting hetzelfde zijn. Zelfs op de website en in de e-mails die u verstuurt moet dit consistent zijn.

Van logo tot website

Het is belangrijk dat al uw uitingen volgens de bepaalde huisstijl zijn gemaakt. Laat u niet verleiden zelf een foldertje in elkaar te zetten. Wanneer bv. kleuren afwijken zal dit afbreuk doen aan uw bedrijfsuitstraling.

Alleen het beste

Huisstijl

Iets kan er mooi en goed uitzien maar uiteindelijk niet werken en uiteindelijk niet het gewenste doel behalen. Onze ontwerpers denken verder, een mooi ontwerp met het juiste idee erachter wat de bekijker triggert zodat uw campagne en/of actie het juiste doel bereikt.

9

Online

Maar ook zijn onze ontwerpers ervaren in online vormgeving van websites en online nieuwsbrieven.

9

Sign

Bij het ontwerp van sign-producten is het belangrijk kennis te hebben van alle mogelijkheden en materialen. Onze ervaren ontwerpers hebben deze skills en zorgen ervoor dat het product effectief is.

Jaar evaring

Tevreden klanten

Veel gestelde vragen

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem gerust contact met ons op en we staan u graag persoonlijk te woord en kijken wat de mogelijkheden zijn.

Ik wil een logo laten maken, maar hoe gaat dat in z'n werk?
Denk goed na over wat u precies wilt. Uiteraard moet de naam duidelijk zijn. U kunt eventueel ook een pay-off (‘bijschrift’) toevoegen aan het logo. Denk ook na over lettertypen, kleuren en sfeer/uitstraling. Ook is het belangrijk voor ons te weten wat uw doelgroep is. Een logo voor een bouwbedrijf moet stevig zijn; voor een zorginstelling zal dat heel anders zijn. Zoek ook wat voorbeelden op op het internet van wat u mooi vindt.
Ik heb een word-bestand, kunnen jullie dit verfraaien?
Zeker! Stuur het bestand op naar ons, met eventueel extra foto’s (groot genoeg!). Wanneer u aangeeft wat u precies wilt, kunnen wij hiervan een mooi ontwerp maken. Heeft u een logo, stuur dit dan ook naar ons (graag een vector-logo – AI, EPS, PDF of een hoog resolutiebestand: JPG/TIF).
Ik wil een folder laten maken, kunnen jullie helpen met de uitvoering en opmaak?
Hierin kunnen wij zeker advies geven. Een leuke opvallende folder, allerlei vouwslagen zijn mogelijk. Wij kunnen de vormgeving voor u verzorgen.
Kan ik zelf aanpassingen maken in een oud ontwerp dat jullie gemaakt hebben?
Wij werken met Adobe-programma’s, zoals InDesign, Illustrator en Photoshop. Wanneer u deze programma’s bezit, kan dat uiteraard. Wij bewaren altijd uw bestanden in ons archief, zodat wij gemakkelijk ontwerpen kunnen aanpassen.
Kan ik wijzigingen aanbrengen in een pdf?
Een PDF is eigenlijk niet bedoelt om bewerkt te worden. Soms is het mogelijk wat tekst te wijzigen, maar dan moet u wel in het bezit zijn van een programma dat dit kan. Met Adobe Reader is dit niet mogelijk. Het best is om in het basisbestand wijzigingen aan te brengen.
Wanneer ik een logo door jullie heb laten maken, kan ik dat ook digitaal krijgen?
U krijgt desgewenst uw logo in verschillende bestandsformaten (EPS, PDF, JPG, PNG). U kunt deze gebruiken in Word of voor andere doeleinden.

Wij zijn zeer tevreden over de vormgeving, kwaliteit en service van Bijzonderdruk.

Sinds januari 2017 zijn de natuurverenigingen KNNV en IVN in de Noordwesthoek van Overijssel klant van Bijzonderdruk, die voor ons de gezamenlijke uitgave …

– De redactie van Koppel namens beide verenigingen

Bijzonderdruk levert uitstekende service!

Bijzonderdruk levert uitstekende service! Opdrachten op de korte termijn zijn geen probleem, meedenken over onze creatieve uitingen is altijd erg zinvol en het bewaken van onze huisstijl is in goede handen.

– RSG Tromp Meesters Steenwijk

De samenwerking met Bijzonderdruk waardeer ik zeer.

Textiel Festival Weerribben heeft sinds 2014 een goede band met Bijzonderdruk. TFW vindt het belangrijk om ook plaatselijke ondernemers te betrekken. Naast…

– Karin Stins

Superblij dat wij gebruik kunnen maken van de diensten die bijzonderdruk te bieden heeft.

Wij, Bestaria Steenwijk, zijn super blij dat wij gebruik maken van de diensten die bijzonder druk te bieden heeft. Als nieuwe ondernemers zijn wij op vakkundige wijze voorzien van advies, nieuw logo, …

-Bestaria

Ze zijn creatief en zien kans om van elk concertboekje een waar kunstwerk te maken.

De COV (Christelijke Oratorium Vereniging) Steenwijk en omstreken is vaste klant van Bijzonderdruk; voor het opmaken en drukken van onze concertboekjes, toegangskaarten, …

– COV Steenwijk

Door de jaren hebben wij meer dan duizenden teksten, tekeningen en illustraties geplaatst.

Al 15 jaar werk ik samen met de grafisch ontwerper Dirk Koopmans voor de edities van Schrijfdans. Dirk is een zeer …

– Schrijfdans

Bij Bijzonderdruk denken ze met je mee.

Wij werken al meer dan 10 jaar samen op het gebied van drukwerk, huisstijl en website, om maar eens wat te noemen. Het gebeurt …

– Paul Krisman | CSG Eekeringe

Bijzonder tevreden over de kwaliteit van hun werk.

Naast de prettige samenwerking met de mensen van Bijzonder Druk, zijn wij bijzonder tevreden over de kwaliteit van hun werk. Het zichtbare…

– Jan Stam | Historische vereniging Steenwijk e.o.

Stuur ons een bericht

[ninja_form id=1]

Woldmeentherand 3, 8332 JE Steenwijk

 

+ (0521) 52 44 55

 

Info@bijzondersign.nl