De COV (Christelijke Oratorium Vereniging) Steenwijk en omstreken is vaste klant van Bijzonderdruk; voor het opmaken en drukken van onze concertboekjes, toegangskaarten, flyers, raambiljetten enz. nemen we al sinds jaar en dag contact op met Bijzonderdruk.

Over de opdrachten corresponderen we veel via de mail, maar we zitten op enig moment in de voorbereidingsfase ook altijd wel even om de tafel voor het bespreken van de opdracht, waarna we een offerte ontvangen. Die offerte is altijd schappelijk en over het algemeen passend bij onze beperkte budgetten.

In dat overleg kwamen we enkele jaren geleden tot de conclusie dat het goed zou zijn om het werven van sponsoren nieuw leven in te blazen. Dankzij de adviezen van Bijzonderdruk kwamen we tot een hernieuwde aanpak van die werving en daarvan plukken we nu nog steeds de vruchten.

Een bijzonder positieve ervaring met Bijzonderdruk betreft het opmaken van al ons drukwerk. De drukkerij beschikt over bestanden, waarmee we in het verleden gemaakte producten kunnen hergebruiken. En niet minder belangrijk: de drukkerij beschikt over werknemers, die creatief zijn en die kans zien om van elk concertboekje een waar kunstwerk te maken!

De COV Steenwijk is kortom zeer tevreden over het drukwerk van Bijzonderdruk en zolang dat het geval is blijven we klant.

Het drukwerk voor ons najaarsconcert op 10 november 2018 in de Grote Kerk van Steenwijk is inmiddels klaar, binnenkort gaan we in samenwerking met Bijzonderdruk van start met de voorbereidingen van het drukwerk voor de Johannes-Passion op 23 maart 2019, eveneens in de Grote Kerk te Steenwijk.

We houden Bijzonderdruk bijzonder graag aan het werk!

PR-commissie COV Steenwijk, 31-10-2018.