Portfolio

Trots op ons werk!

Hieronder vindt u een aantal voorbeelden van producten. Het is maar een greep uit alles wat we gedaan hebben afgelopen jaren. Op de onderliggende vervolgpagina’s zijn voorbeelden van druk- en printwerk, sign, webdesign en vormgeving.

01

NoordWestGroep

Voor NoordWestGroep zijn we momenteel in de pre-productiefase van de belettering van het wagenpark. Samen met de klant bepalen we de juiste foliekleur. Indien nodig wordt de huisstijlkleur vertaalt naar een speciaal in huisstijlkleur gegoten folie. De auto die u hier ziet is daarvoor een test.

02

v.v. d’Olde Veste ’54

Wandbekleding Olde Veste

Een saaie kantinemuur is in 1 klap een blikvanger geworden met behulp van airtex; vinylbehang dat uit 1 baan geprint kan worden met een maximale printbreedte van maar liefst 494 cm. De lengte van zo’n baan is nagenoeg onbeperkt. Mocht u en wandvisual willen van bijvoorbeeld 4 bij 20 meter uit één stuk, dan is dat dus geen probleem!

 

03

Nautilus

Nautilus in Emmeloord is een coöperatie voor telers van biologische groente en fruit. Voor hen hebben we al veel leuke projecten mogen uitvoeren. Waaronder het ombouwen van de bestaande stand naar een stand die meer biologisch gevoel uitstraalt. Daarvoor bedachten we zgn. peg-wanden van beprint multiplex. Deze wanden zijn voorzien van gaten waarin met behulp van stokken op elke gewenste hoogte artikelen kunnen worden gepresenteerd. 

04

IGSD

IGSD Steenwijk is het loket voor iedereen met vragen over jeugd, zorg, inkomen en werk. de activitieiten worden uitgevoerd door de Gemeentes Steenwijkerland en Westerveld. Voor de locatie in Steenwijk hebben we grote raampartijen voorzien van figuren uit de huisstijl. Zandstraalfolie is beprint en contourgesneden tot meer dan levensgrote figuren.

Stuur ons een bericht

[ninja_form id=1]

Woldmeentherand 3, 8332 JE Steenwijk

 

+ (0521) 52 44 55

 

Info@bijzondersign.nl