Sign – Relatiegeschenken

Altijd leuk om iets te krijgen

Een relatiegeschenk kan, mits goed gekozen, een opvallende en originele manier zijn om uw bedrijf eens extra onder de aandacht te brengen. Bijvoorbeeld op beurzen, netwerkevents of juist in spontane ontmoetingen.

Wij leveren uiteraard de gebruikelijke  pennen, tassen of usb-sticks. Maar als u echt wilt opvallen, dan komen we graag met een verassend voorstel.

Relatiegeschenken in uw huisstijl
Uiteraard kan Bijzonderdruk uw relatiegeschenken in de kleuren van uw huisstijl maken. Uw logo, maar ook uw huisstijlkleuren zijn hiervoor leidend.

Toppoint dealer
Om u nog meer van dienst te zijn wat betreft relatiegeschenken, is Bijzonderdruk dealer van Toppoint . Deze groothandel staat bekend om promotionele artikelen van hoge kwaliteit.

Mede door eigen productie, kennis en druktechnieken kunnen we u een breed assortiment premiums aanbieden. Voor meer informatie of een advies op maat kunt u contact met ons op nemen. We denken graag met u mee om tot de beste keuze te komen.

 

Vele klanten uit Steenwijk, Meppel en Wolvega gingen u al voor. Dus voor goede kwaliteit relatiegeschenken met persoonlijke service bent u bij BijzonderSign aan het juiste adres.

 

 

Stuur ons een bericht

[ninja_form id=1]

Woldmeentherand 3, 8332 JE Steenwijk

+ (0521) 52 44 55

Info@bijzondersign.nl